torsdag den 29. november 2012

Røde Lolita Kjoler

De røde lolita kjoler fanger dine øjne med den blonde dekoreret på brystet og hemline.
Desuden er de røde sløjfer bundet på brystet og twosides af taljen gør dig meget smuk. Prisen inkluderer kjole og underskirt.


onsdag den 28. november 2012

Japanske Tendens Lolita Kjoler


Den nye hot mode trend lige fra Tokyo Japan, det Gothic Lolita. Denne nye trend er ikke bare været vidne i japan, men også i visse dele af europa og endda i USA i San Francisco, Californien.


I wikipedia er Gothic Lolita Kjoler mode præget af mørkere make-up og tøj. Rød læbestift og smokey eller pænt definerede øjne, skabt ved hjælp af sort eyeliner, er typiske stilarter, men som med alle lolita sub-styles udseendet er forholdsvis naturligt. Læse resten af ​​artiklen her.

Hvis du er på udkig efter en goth kjoler eller tilbehør til din Gothic Lolita stil, kan du finde det her med vigtige oplysninger om udviklingen og links. Du er velkommen til at gennemse og lad mig vide hvad du synes om den Gothic Lolita Kjoler mode stil!

mandag den 26. november 2012

Gothic Lolita kjoler


Så elegant Gothic Lolita kjoler omfatter firkantet krave design, der generelt betragtes som mere kreative end andre stil. Den kjole er designet med lagdelte nederdel og egnet til alle årstider.
93

Hvide og sorte farver gør loita kjole fuld af en følelse af mystik. Den høje kvalitet bomuld materiale give dig en følelse af blødhed og komfort. Du vil ikke tro dine egne øjne grund af sin fantastiske visuelle effekt efter at sætte på denne sorte og hvide bomuld klassiske Lolita kjoler.

søndag den 25. november 2012

Lolita Kjoler






Lolita er blevet en interessant måde i den unge gruppe. Med Lolita mode befolkning i verden, er flere og flere Lolita typer accepteret af lolis. Men det er svært for newbie til at vælge deres perfekte Lolita tøj. Jeg ofte hørt spørgsmålet lyder: nogen hjælpe mig til at vælge den rigtige type Lolita kjole? Er jeg en "rigtig" Lolita, hvis jeg kun ligesom Punk Lolita? Skal jeg nødt til at vælge kun én stil og holde sig til det for evigt? Jeg er lidt buttet og er de søde Lolita kjoler passer mig?

Her er nogle råd til dig at vælge den rigtige type Lolita tøj:
Lolita kjoler

1 Der er ingen regler sagde du ikke kunne bære nogle eller alle de stilarter til dit hjerte indhold. Det betyder, at du kan bære mash op for, hvad du kan lide. Men gør opmærksom på den grundlæggende farveskema. Det går sådan, hvis du køber en anden lyserød nederdel, du har alle de samme komponenter kan omsætte dem til dit outfit. Du behøver ikke at køre ud og få noget nyt til at matche det.


2 For de piger, der ser lidt buttet. Hvis du er tilfreds med dine kander og har ikke noget imod at klæde sig som en elegant dukke, kan du prøve den søde lolita kjoler og Gothic Lolita. De har de bedste kurver til at dække dine overflødige krop. Men når du vælger de Lolita kjoler fra On Line butikker, gøre spørge deres kundeservice, hvis du ikke er sikker med målingen.


3 Den mash up for Lolita er ikke populær nu, men du kunne matche hinanden med farven eller blonde type. For nye hjørner af loli stil, uanset hvilken slags, er den største advarslen også det mest logiske ... Det er behandlet som enhver anden subkultur, weird. Folk vil behandle dig anderledes, end hvis du hvor klædt i en ensfarvet T & jeans, reaktioner er gode & dårlige, men husk at forblive tro mod, hvem du er og ikke give efter for pres for at ændre.



fredag den 23. november 2012

Cosplay kostumer til voksne



Cosplay er en verdensberømt kultur og scenekunst, der opstod i Japan og har vundet popularitet i Indonesien, Malaysia, Kina, USA og mange andre dele af verden. Denne moniker blev opfundet af de to ord kostume og spille. Da det er en performance kunst, kostumer spiller en uovervindelig rolle. Som navnet Cosplay antyder, her skuespillere pynte nøjagtig som den karakter eller tema, de skildre på scenen. Cosplay kunstnere meste kopiere mytologiske, fiktion serie figurer fra film, bogserier eller spil og tegneseriefigurer.

Cosplay vinder momentum og mange spirende kunstnere forsøger at lancere en karriere ved at deltage i forskellige kostumer til voksne konkurrencer, som er udført i anime konventioner. Den Madman National Cosplay Konkurrence der sker i Australien hvert år er et sådant sted, hvor håbefulde cosplayere indkalde til at deltage ved at handle i deres egne stykker iført den perfekte kostume og tilbehør til at skildre deres karakter. Originalitet, sans for detaljer og kreativitet er tre grundlæggende parametre, som Cosplay kunstnere bør altid huske på. Kæmperne vil blive evalueret både af dommerne og de fans og vinderne bliver meget vellykket og berømt. Cosplay genererer masser af forretningsmuligheder i forskellige former. Cosmode og Dengeki Lag er meget populære Cosplay magasiner i Japan. MTV airs nogle episoder dedikeret til kunsten at Cosplay i serien True Life. Cosplay kostumer, tilbehør og udgør fremstilles og sælges.


Cosplay er ikke blot efter din idol karakter i træk, dressing og tilbehør, men også omfatter handlinger som karakter og kopiere deres handlinger. Dette betyder, at du kan ikke bare vælge et tema eller en idé og basere din Cosplay handle på det, men har brug for at kende snørklede af den karakter. Tror du, du har det i dig at blive en cosplayer? Udforsk dine interesser og begynde at få klædt!

tirsdag den 20. november 2012

Sexede Pirat Kostumer

Strålende rød sort paillet damer pirat kostumer


Rød hvid stribe sort ærmeløs fiber Sexede  voksen pirat kostumer

søndag den 18. november 2012

Min drøm om Lolita Kjoler


Da jeg var en lille pige, jeg har en drøm. Jeg drømmer at jeg en dag kunne være en smuk dame i lolita kjole (kan være en billig lolita kjole), og derefter en smuk herre med en hest kommer til mig og bringe mig til sit palads, så har vi en lykkelig slutning.

Lolita Kjoler

Disse hele drømme kommer fra børnenes eventyr, efter jeg voksede op, tingene ændrer sig en masse. Der er ingen smuk dame, ingen smuk herre med en hest, kun en lille mig. Så nu alt er i en tilstand af usikkerhed eller forvirring, jeg har stadig chancen for at skabe min egen drøm. Det ligesom du har 100 dollars, kan du købe et jakkesæt, og du kan kun bære det uden matche et jean eller en t-shirt. Men hvis du bruger de 100 dollars for en bluse, en t-shirt og en bluse, kan du stadig matche dem med dine andre tøj. Så din iført kan være forskellige stilarter. I dag er du en smuk, i morgen kan du være en afslappet pige. Det vil være fantastisk.


Engang så jeg en meddelelse om, at en pige sat på et fællesskab, hun lige vise os, hvad hun bar i halloween dag. En rædselsvækkende maske kommer med en elegance lolita kjole. It chok mig meget. Det lolita kjole er så smuk, masken er så grim, og hvordan kunne de komme med hinanden. Jeg faldt lidt medlidenhed med den lolita kjoler.

torsdag den 15. november 2012

Frække Kostumer


Lingeri kan tjene forskellige formål, såsom dækning, komfort eller helt pynt. Der er undertøj, der er beregnet til fritidstøj hvilket betyder at de er konstrueret på en sådan måde, at de er flatterende for figuren, når det bæres med andre beklædningsgenstande. Comfort på den anden side. Et brasseri bør være i stand til at gøre det uden at gøre en kvinde føler sig utilpas. Samlinger af dekorative lingeri skal anvendes som det er. Det betyder, at deres formål er at gøre en fashion statement, så det forklarer meget om den omfattende detaljer af stykkerne.

Disse er også fremstillet af forskellige typer af materialer, efter hvad de er beregnet til. Ofte vil de, der er lavet af bomuld giver størst mulig komfort. Der er også dem, der gør brug af silke grund af deres frodige appel. Imidlertid det mest almindelige materiale til disse er forskellige former for ren materiale. Sheer er en favorit, fordi udseendet kan opnås med billigere materialer. For ornamental lingeri, er ren og skær den mest effektive på grund af sin subtile dækning, der lokker mere. Mange mennesker simpelthen finder det spændende at se gennem forskellige tøj tøj, og det er hvad der gør dem sexet.

Et eksempel på en sådan er ren og skær lingeri bikinier. Det todelte undertøj sæt består af en brystholder og en trusse. Men vil disse have mange forskellige variationer. Hver ville have lignende mærke og detaljer, fordi de er beregnet til at blive båret sammen. Den øverste har mange designs, der omfatter den klassiske to-strop bh, bandeau, med korte ærmer eller med lange ærmer. Den fælles organ til fastgørelse til toppen er ved at binde stykker af strenge eller bånd, men der er også dem, der gør brug af plast låse, klip på plads. Der er endnu mere stiliserede design, der har en enestående rem eller flere remme i gennemskåret mønstre for en omfattende design samt maksimal støtte. At bunden ville design omfatter en trusse. Nedskæringer og mønstre til bunden kan også være mere lokkende med minimal dækning såsom badesandaler.

Disse bikinier er holdbare nok til at blive brugt under badning. Understøttelsen af ​​lutter lingeri bikinier bør aldrig tages let på. For eksempel vil ingen kvinde brystholderen falde ned det forkerte tidspunkt, især når visse typer af materialer absorberer vand og bliver tunge efter neddykning. Sheer lingeri bikinier er lette og er lavet til svømning eller lounging i jacuzzien. Andre end det, bør bikinier som sådan ser tiltalende, selv når de er våde. Costume lingeri kan også gøre brug af ren og skær for forskellige stykker, men de fleste af dem ville ikke se godt efter at være nedsænket i vand. Selv om der er dem, der er designet med dikkedarer, blonder og smarte dekorationer, er dem, frarådes, da de ville være helt irriterende til svømning. Metaller, såsom pigge i undertøjet kan også rust, der ville gøre sættet mindre praktisk. Polyesterstof, bomuld og silke er almindeligt anvendt til rørene af lutter lingeri bikinier fordi de er mere holdbare til at holde masken sammen.

Frække halloween kostumer


finde ud af den fantastiske halloween kostumer kan være en spændende opgave. med alle de tilgængelige farver og temaer, kan det være skræmmende at forsøge at vælge den nøjagtige outfit. vi fremhæve nogle af de nuværende favoritter i Halloween kostumer, som du kan vælge denne 31. dag i oktober:


vampiress: på grund af den status af "Twilight"-film og tv-show "True Blood", er vampiress gentagne gange en fantastisk pasform til halloween. med så mange valg at vælge imellem, så bare, at du vælger en, der passer til din disposition.

superhelt: superhelte svip er hot sidst. det ser ud som hver uge er en ny tegneserie handling karakter er sat op på projektionsskærmen. tænde din hemmelige lidenskab i dit foretrukne superhelt halloween kostume og spille en af ​​disse super action helte.

en sexet eventyr pige: fra Ariel til Askepot, Frække kostumer er attraktivt og sjovt at vælge fra. eventuelt ved udgangen af ​​natten vil du være i stand til at handle den del af Rødhætte med en reel fangst på dit kostume fest ...

sexy politibetjent: folk i almindelighed elsker dette kostume. mænd altid elske en frue i uniform, og jer kvinder vil være vild med opmærksomheden. få manchetter klar til midnat "roll i hø".


burlesque pige: burlesque mode har gjort en reel komme tilbage sidst og er frustreret med pis og eddike. dette kostume er blevet mødt med, men ikke ignorere poise og realistiske vintage stil det udstråler. burlesque pige kostumer er smart valg for kvinderne den 31. oktober.

ikke kun er disse kostumer altid næret ved Allhallows, men de er konstrueret ud af kvalitetsmaterialer, og er en blast samt indbydende. gennemse Rebeccas internet tilstedeværelse for hendes foretrukne kvinders kostume temaer for dette Hallowe'en. dette års valg er den sexede øl pige halloween kostumer og stormtrooper kostume. rebecca er forbundet med den største forhandler af kostumer på internettet, der tilbyder en 110% bedste pris garanti!

Gothic Lolita Kjoler

Elegante Gothic Lolita Kjoler victorian aristokrat hvide blonder lang kjoler





Den perfekte kombination af sort og hvid giver en klar gotisk dress.Lace, trimed manchetten, front overdelen og halsen, gør det ædle og elegant.Underskirt er til rådighed. 




Gothic Lolita rokoko rød sløjfe flæser bomuld lang kjoler


















Den klassiske Kjolen har en monteret talje, og de mange lag af flæser gøre gradueringen af ​​colors.Underskirt er til rådighed.