onsdag den 16. januar 2013

Den sømand stil er en populær del af Lolita Cosplay

I årevis en række forskellige typer af manga og anime publikationer har fremmet Sailor Lolita stil. Det er en stil, som let kan kopieres for ens behov for enhver form for Lolita cosplay aktivitet. Her er et kig på, hvad der vil gå ind i denne type design.
Det vigtigste ved en Sailor Lolita kostume er, at det er et, der vil blive brugt som et middel til passende at simulere Seifuku stil garderobe. Det er noget, der bruges som en form for outfit, der er båret af en kvinde i Japan for en fremtræden slags.
Det vigtigste træk ved denne type kostume er, at det er en, der er overvejende hvide og blå. Det vil indslag en hvid top, der indeholder en række blå accenter. Disse accenter kan omfatte en blå krave, en blå slips eller blå ærmer bands.
Blusen, der anvendes til cosplay kostume vil være blå. Traditionelle hvide linjer nær sømmen af ​​blusen kan arbejde. Længden af ​​blusen bør overvejes også. En ordentlig sømand bluse vil være en, der afskærer lige over knæene. Dette er så masser af ben kan vises uden at gå for langt i designet.
En interessant ting at se om Sailor Lolita design er, at det er noget, der kan håndteres med en række forskellige typer af tilbehør. Den sømand hat er langt den mest anvendte form for tilbehør. Det er noget, som vil være rund og flad og vil være hvid. En blå sløjfe på den nederste del af hatten kan ligeledes anvendes.
I andre tilfælde en blå bue kan bindes ind i ens hår. Dette er en minimal form for hovedbeklædning til kostume.
Endelig er der de støvler og strømper, der vil blive anvendt. Hvide strømper skal bæres, men nogle blå striber kan arbejde på disse strømper. Støvlerne, i mellemtiden, skal være sort og har små platforme. Dette er så skoene kan se attraktiv og samtidig være let for brugeren at bære.
Disse er alle ting at se med en Sailor Lolita kostume til en cosplay begivenhed. Dette er et kostume, der kan arbejde for en række forskellige typer af cosplay events og kan har et unikt design, der kan arbejde for ens behov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar