fredag den 19. april 2013

Klassisk Lolita Kjoler


Hvis du er en forfølgeren til enkel stil lolita kjoler, her i sort klassisk lolita kjoler er perfekt til dig! Du skal være overrasket over den høje kvalitet bomuld på din første øjekast. Med nogle flæser på skørtet, denne kjoler viser meget elegance. I mellemtiden bue dekoration på taljen gør man ser mere sexet og sød. Iført denne sorte korte ærmer bomuld klassisk lolita kjoler kan absolut tilføje uendelig charme til dig. Put på det, du tiltrukket mere værdsat øjne.
Sorte korte ærmer Klassiske Lolita KjolerVist Farve: sort
Sæson: summer
Style: klassisk
Halskant: firkantet krave
Længde: lang nederdel
Materiale: bomuld
Silhouette: flæser
Design: plain farve
Ærmelængde: ærmeløs

tirsdag den 2. april 2013

Sort Lolita Kjole



Denne kjoler har sin blondekant flæser. Prisen inkluderer Lolita Kjole og underskirt. Hårbånd og strømper er udelukket.
Lolita KjoleVist Farve: sort
Sæson: sommer, efterår
Stil: klassisk
HALSKANT: andre
Længde: midterste skirt
Materiale: Elastic Bomuld
Silhouette: flæser
Design: plain farve
Ærmelængde: tre kvart ærme
Gender anderledes, måleskitsen anderledes. Der er tre forskellige størrelse diagrammer, så når du vælger den størrelse, henvises til skemaet på dit køn.
Alle kostumer på vores hjemmeside er skik efter bestilling af kunder, så der vil være en skrædder tid 10 - 25 dage og derefter leveringstid 3 -10 dage. Derfor bedes du afgive ordren forud for tid til at sikre, at vi har tid nok til at få din ordre leveret før din fest.
Det er doable at foretage små ændringer af størrelse og design. Du kan kontakte os på tcostumes@hotmail.com om dine anmodninger, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.
For custom kostume, som ikke er annonceret på vores hjemmeside, er du velkommen til at e-mail os dit design eller skitse på tcostumes@hotmail.com. Vi vil citere kostume i henhold til design og stoffet samt hvordan man laver en brugerdefineret rækkefølge.